Logo HeltiQ
Blijf up-to-date

Nieuws

HeltiQ 1 april campagne 2024
NIEUW! HeltiQ Anti-Muggenspray Tropisch Fruit
Jezelf beschermen tegen irritante muggen en steekvliegen terwijl de geur van tropisch fruit je tegemoet komt? Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: HeltiQ Anti-Muggenspray Tropisch Fruit! Deze spray biedt niet alleen effectieve bescherming tegen insectenbeten, maar verwent ook je zintuigen met een heerlijke tropische fruitgeur.
HeltiQ Wondzorg+ introductie
NIEUW! HeltiQ Wondzorg+
HeltiQ introduceert een aanvullend concept; Wondzorg+. Producten uit dit concept dragen bij aan de stijgende vraag naar langdurige en postoperatieve wondzorgproducten, zoals bij moeilijk sluitbare wonden of na een operatieve ingreep. Zo zorgen we ervoor dat (specifieke)wondzorg nóg toegankelijker wordt voor iedereen!
HeltiQ Volume Packs
NIEUW! HeltiQ Volume Packs: Het gemak van productvariatie in één doosje
Je hebt een schaafwond. Hoe groot moet dan het wondkussen van de pleister zijn om de wond goed af te dekken? Je wilt je hand verbinden omdat je een snijwond hebt, welk formaat windsel gebruik je dan? Je had een grote verwonding welke door het herstel langzaam kleiner is geworden, weer een nieuw doosje kopen?
HeltiQ Pak & Plak Pleister wint Care Award
HeltiQ Pak & Plak Pleister wint Care innovatie award
Rommelen in lades of kasten in de zoektocht naar een pleister, waarna je vervolgens zit te stuntelen om de pleister goed uit het folie te krijgen. Herkenbaar? Dit moet toch makkelijker kunnen dachten wij van HeltiQ. Met die reden introduceerde we afgelopen jaar de HeltiQ Pak & Plak Pleister.
HeltiQ Kraampakket voor Mannen
HeltiQ introduceert het Kraampakket voor Mannen
Als partner vervul je een belangrijke rol in de periode voor, tijdens en na de bevalling van je vrouw. Daarom introduceert HeltiQ naast het bestaande kraampakket enkel voor zwangere vrouwen, nu het HeltiQ Kraampakket voor Mannen. Of toch niet?!
HeltiQ Pak & Plak Pleister introductie
NIEUW! HeltiQ Pak & Plak Pleisters: pakken én plakken met één hand
Met de Pak & Plak Pleister introduceert HeltiQ een nieuwe methode om op eenvoudige en hygiënische wijze een pleister te pakken en plakken met één hand.
HeltiQ kartonnen verbanddozen
Op weg naar minder plastic! HeltiQ introduceert kartonnen verbanddoos
Jaarlijks gooien we met zijn allen heel wat kilo’s plastic weg, waarvan lang niet alles wordt gerecycled. Om een belangrijke bijdrage te leveren aan een beter milieu introduceert HeltiQ nieuw in het wond- en sportschap de verbanddoos onderweg en de verbanddoos in en om huis in kartonnen uitvoering.
HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer introductie
NIEUW! HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer
Met HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer introduceert HeltiQ een nieuw product om een pleister, kompres of verband volledig te beschermen door het waterdicht te maken.
HeltiQ Zwanger bevalling
NIEUW! HeltiQ Aanvullend Kraampakket
Dat geen enkele bevalling hetzelfde is kunnen alle moeders beamen. Waar voor de een de basis inhoud van het kraampakket volstaat, stuurt de ander vaak de man nog extra op pad om aanvullende kraamartikelen te halen. Om ouders te ontzorgen tijdens en in de eerste dagen na de bevalling, introduceert HeltiQ op advies van kraamverzorgenden en verloskundigen het aanvullend kraampakket.
HeltiQ Insecten - muggen
NIEUW! HeltiQ Anti-Muggenspray 0% DEET
Met HeltiQ Anti Muggen Spray introduceert HeltiQ een effectieve spray voor het afweren van (tropische) muggen en steekvliegen op basis van 0% DEET. De nieuwe spray bevat het effectieve ingrediënt Icaridine en is hét alternatief voor muggensprays met DEET.
HeltiQ, jouw eerste hulp

Blogs

Product- en instructievideo's

Video