Logo HeltiQ

NIEUW! HeltiQ Anti-Muggenspray 0% DEET

HeltiQ Insecten - muggen

Met HeltiQ Anti-Muggenspray introduceert HeltiQ een effectieve spray voor het afweren van (tropische) muggen en steekvliegen op basis van 0% DEET. De nieuwe spray bevat het effectieve ingrediënt Icaridine en is hét alternatief voor muggensprays met DEET.

HeltiQ Anti-Muggenspray beschermt je huid tot 6 uur tegen (tropische) muggen en tot 4 uur tegen steekvliegen. Dit maakt de spray geschikt om mee te nemen naar iedere bestemming. Grote voordelen ten opzichte van muggensprays met DEET: Je kunt HeltiQ Anti-Muggenspray al gebruiken vanaf 3 jaar in tegenstelling tot de geadviseerde leeftijd van 13 tot 18 jaar bij het gebruik van DEET. Daarnaast tast Icaridine geen kunststoffen aan zoals de coating van je kleding, je brilmontuur, je foto- en filmapparatuur of je smartphone, wat wel een bekende eigenschap is van DEET. Plus het is vergelijkbaar effectief!

Voor extra gemak bevat de spraybus van HeltiQ Anti-Muggenspray een speciaal binneninterieur waarbij hij zowel staand als op de kop goed sprayt. Wel zo handig wanneer je snel je benen en voeten in wilt smeren wanneer er (tropsiche) muggen of steekvliegen in de buurt zijn.

Voor meer informatie over de HeltiQ Anti-Muggenspray klik hier.