Logo HeltiQ

NIEUW! HeltiQ Pak & Plak Pleisters: pakken én plakken met één hand

HeltiQ Pak & Plak Pleister introductie

Met de Pak & Plak Pleister introduceert HeltiQ een nieuwe methode om op eenvoudige en hygiënische wijze een pleister te pakken en plakken met één hand. De HeltiQ Pak & Plak Pleister bestaat uit een handige (ophang)kaart met daarin twee rijen pleisters.

Het eenhandig verwijderen van de folie, het trekken van de pleister uit de kaart en het plakken van de pleister gaat in drie eenvoudige stappen. In de eerste stap verwijder je enkel het voorste gedeelte van folie rondom de pleister. In de tweede stap trek je vervolgens de pleister volledig uit de kaart. Het achterste gedeelte van de folie trek je hiermee van de pleister af en blijft achter in de kaart. Doordat een foliezijde van de pleister al is verwijderd, plak je in de derde stap de pleister gemakkelijk met één hand op de huid. Verwijder vervolgens het tweede gedeelte van het folie en je hebt de pleister geplakt zonder het wondkussen en/of plakgedeelte aan te hoeven raken.

Eenvoudig in gebruik
De werking van de pak en plak pleister is zo gemakkelijk dat ook kinderen dit eenvoudig zelf kunnen doen. Naast dat ze dit reuze interessant vinden hebben ze tegelijkertijd ook nog eens snel een (kinder)pleister om hun vinger. Ook is het éénhandig pakken en plakken ideaal wanneer je maar een hand vrij hebt als je bijvoorbeeld je kind troost na een valpartij of als je zelf aan een hand een bloedend wondje hebt.

HeltiQ Pak & Plak Pleister video

Altijd binnen handbereik!
Door de pak en plak pleisters op te hangen op een praktische plek in huis heb je ze altijd binnen handbereik én zijn ze makkelijk te vinden, ook voor de rest van jouw gezin. Hiermee hoef je nooit meer te rommelen in lades of kastjes in de zoektocht naar een pleister. Naast in huis zijn de plak en plak pleisters ook superhandig voor onderweg. Door zijn compacte formaat kun je hem namelijk ook gemakkelijk meenemen in je tas. Zo heb je pleisters altijd bij de hand en voorkom je losse ronddwalende pleisters in de tas.

De HeltiQ Pak & Plak Pleisters zijn verkrijgbaar in in 2 uitvoeringen, textiel & kids en hebben een inhoud van 20 pleisters.

Voor meer informatie over de HeltiQ Pak & Plak Pleisters klik hier.