Logo HeltiQ
Jouw eerste hulp

HeltiQ

HeltiQ EHBO & Sport schap

HeltiQ is jouw eerste hulp bij EHBO en sportverzorging, huidverzorging, insectenbeten en zwangerschap. Met HeltiQ richten wij ons op iedereen die kleine ongemakken op of aan de huid zelfstandig wil behandelen zonder tussenkomst van de huisarts. Toegankelijk, betrouwbaar en professionele kwaliteit voor iedereen beschikbaar maken.

Door de bezuinigingen in de zorg, hogere eigen bijdrages en de toenemende vergrijzing neemt de vraag naar zelfzorgproducten alleen maar toe. HeltiQ biedt daarom producten aan voor de hele familie in iedere levensfase.

Ontzorger in zelfzorg, nu en in de toekomst

Koninklijke Utermöhlen

Koninklijke Utermöhlen

HeltiQ is het consumentenmerk van Koninklijke Utermöhlen. Waar het in 1880 ooit is begonnen met de fabricage van verbandstoffen in Amsterdam is Koninklijke Utermöhlen de afgelopen jaren uitgegroeid tot zowel een nationale als internationale speler op gebied van zelfzorgartikelen.

Goed doen voor een ander en de wereld

Onze verantwoordelijkheid

HeltiQ Koninklijke Utermöhlen

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, zowel naar de maatschappij als naar onze medewerkers toe. Zorg dragen voor behoud van het milieu is dan ook een terugkerend onderdeel in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Doen wat je kunt doen. Helpen waar je helpen kunt.

Koninklijke Utermöhlen

Werken bij

Koninklijke Utermöhlen

Even voorstellen. Koninklijke Utermöhlen NV, UTM in het kort. Aangenaam! HeltiQ is namelijk ons consumentenmerk. Internationaal timmeren we in ruim 50 landen aan de weg met onze cryotherapie producten voor het verwijderen van wratten en teken en huidverzorgingsproducten. Stilzitten doen we hier in ieder geval niet. Ons doel is kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen!

Meer dan 140 jaar trotse historie maakt onderdeel uit van een organisatie met jeugdig elan. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die wij een veilige, plezierige en informele werkomgeving bieden met de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij onmisbaar in team UTM?