Logo HeltiQ

Dit zou iedereen in huis moeten hebben

HeltiQ Brandwond

In het dagelijks leven kunnen we zomaar geconfronteerd worden met kleine ongelukjes, zoals een snijwondje tijdens het koken of dat je kinderen een schaafwond oplopen tijdens het spelen. Hoewel ongelukken in en om het huis zich soms onverwachts voordoen, kunnen we met de juiste voorbereiding snel en effectief handelen. Daarom is het van belang om een aantal onmisbare EHBO-producten in huis te hebben, zoals een verbanddoos, brandwondengel, een koud/warm kompres en een steken en beten set. Alleen wanneer gebruik je deze producten? Wij leggen het uit.

Ongelukjes in en om huis
Het is weer tijd om te koken: je bent bezig met het avondeten, vandaag staat pasta op het menu. Je bent bezig met het snijden van de groentes en schiet raar uit met het mes, met een snijwond tot gevolg. Je voelt en ziet dat je jezelf hebt gesneden. De wond bloed en je wilt de snijwond snel verzorgen, zodat je weer verder kan met het koken. Een goed gevulde verbanddoos is dan onmisbaar. De HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis bestaat uit een speciaal samengestelde uitrusting inclusief een aantal steriele producten, waarmee je de meest voorkomende ongelukjes in thuissituaties zoals bijvoorbeeld snijwonden en schaafwonden snel en eenvoudig kunt behandelen.

Snelle verlichting bij brandwonden
Stel je voor; je bent druk bezig in de keuken en let even niet goed op. Je hebt de deksel volledig op de pan gedaan, met het overkoken van de aardappelen tot gevolg. Vanuit een ooghoek zie je plotseling wat er gebeurt en probeer je snel in te grijpen, maar er komt kokend heet water over je hand. Auw! Je hand wordt onmiddellijk rood. Gelukkig biedt HeltiQ Brandwondengel de perfecte oplossing. Deze gel geeft niet alleen directe verkoeling, maar helpt ook bij het bevorderen van een snellere genezing. Of het nu gaat om een kleine verbranding tijdens het koken of zonnebrand na een dagje buiten, deze brandwondengel koelt, verzacht en onttrekt de hitte uit de wond en mag dus zeker niet ontbreken bij jou thuis.

Voor snelle wondverzorging
Je zoon komt thuis met een geschaafde knie na een middagje voetballen met vrienden in het park, of je dochter heeft een klein sneetje opgelopen tijdens het klimmen in de boomhut achterhuis. Je hebt een pleister nodig om de wond af te dekken. Met het HeltiQ Pak & Plak Pleister systeem hoef je nooit meer te rommelen met losse pleisters. Deze handige kaart bevat pleisters die met één hand uit de verpakking kunnen worden getrokken en direct kunnen worden aangebracht. Ideaal voor snelle en hygiënische wondverzorging. Is de wond vies? Gebruik dan eerst HeltiQ Wond & Oog Spray om de wond te reinigen.

Pijnverlichting en zwellingen
Je loopt de trap op naar boven, zoals je dat elke dag wel meerdere keren doet. Maar dan, plotseling, verstap je je op de trap. Je enkel wordt gelijk dik en je wilt snel verlichting tegen de zwelling en pijn. Het HeltiQ Koud/Warm Kompres biedt de perfecte uitkomst. Het Koud/Warm kompres zorgt voor verlichting van de pijn en voorkomt zwellingen, zonder dat je gebruik hoeft te maken van pijnstillers. Een handig hulpmiddel dat in elk huis thuis hoort.

Insectenbeten en -steken
Of je nu met het gezin geniet van een gezellige picknick in het park of een avontuurlijke kampeertocht maakt in de natuur, één ding is zeker: steken en beten van insecten zijn altijd vervelend. Stel je voor dat je met je partner een wandeling gaat maken door het bos. Bij terugkomst thuis ga je voor de zekerheid maar even jezelf checken op teken en ja hoor, er zit er één onder je oksel. In dergelijke situaties is het hebben van de HeltiQ Steken & Beten Set echt een uitkomst.

Deze handige set bevat alle benodigdheden voor het behandelen van steken en beten, waaronder een tekenverwijderkaart en een gifuitzuigpompje. Of je nu wordt gestoken door een mug, een teek ontdekt na een boswandeling, of gebeten wordt door een ander insect, met de HeltiQ Steken & Beten Set ben je altijd goed voorbereid.

Dus, wil jij ook snel en effectief kunnen handelen bij kleine ongelukjes in en om het huis? Zorg dan dat je de juiste producten in huis hebt!