Logo HeltiQ

NIEUW! HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer

HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer introductie

Met HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer introduceert HeltiQ een nieuw product om een pleister, kompres of verband volledig te beschermen door het waterdicht te maken.

Door je pleister, kompres of verband te voorzien van de waterdichte pleisterbeschermer bescherm je jouw wond tegen water of vocht wanneer je gaat douchen, zwemmen of bij werkzaamheden in een natte of vochtige omgeving. Naast water of vocht beschermt het materiaal ook tegen vuil of vettigheid zoals bijvoorbeeld olie.

Het materiaal zorgt naast bescherming ook voor fixatie, zodat de pleister, kompres of het verband eronder goed blijft zitten. HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer kleeft aan zichzelf en niet aan huid, haar, pleister, kompres of verband. Door het elastische materiaal is het flexibel en makkelijk te vormen.

De pleisterbeschermer is beschikbaar in de maat 48 x 6 cm waardoor je het op maat af kunt knippen. HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer is eenmalig te gebruiken. Na gebruik is het aan te raden de pleisterbeschermer weer te verwijderen.

Voor meer informatie over de waterdichte pleisterbeschermer klik hier.